Skip to main content
Change language
em
fb
tw
yt
In
Search form
Search
*
Spanish version
Home
About Us
Organization
Commissions and Committees
Media
Research
Research Areas
Arts and Letters
Agri-Food Sciences
Basic Sciences
Social Sciences
Health Sciences
Engineering and Architecture
University Campuses
Research Units
Research Centers
Research Institutes
Experimental Stations and Reserves
Laboratories
Special Research Units
Research Staff
Research Projects
Postgraduate
Research Statistics
Frequent Questions
CEC online platform to evaluate projects
Scientific Production
UCR Magazines
Institutional Repository
Libraries
Editorial
Communication
News
Publications
Agenda
Innovation and Entrepreneurship
DIPROVID
PROINNOVA
Auge
NIIE
Hélice UCR
CRECE
Academic opportunities
Scholarships
Events
Area for Researchers
Audios
Investigación en historia de la comunicación social. Enseñanza de la investigación. Estudio sobre la historia del Gallo Pinto
02.09.10
Invitada:
Patricia Vega Jiménez
ETIQUETAS:
En la Academia
Comunicación colectiva
periodismo
relaciones públicas
publicidad y propaganda
Investigación en historia de la comunicación social
Enseñanza de la investigación
Estudio sobre la historia del Gallo Pinto como plato nacional y su evolución desde el Rice and Beans
Historia de los alimentos
Popularización de los alimentos de las clases altas hacia las inferiores y viceversa
Historia del consumo y la producción de arroz y frijoles en el país